KOCAELİ / KÖRFEZ - Oruç Reis Anadolu Lisesi

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için kurtuluş mücadelesi veren, bu uğurda canlarını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

BRODEN YOUR BOARD GAMES

E Twinning Projesi Kalite Etiketi Ödülü almıştır.İngilizce öğretmenimiz Özge Yükselir ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Hayallerinizin yolu Oruç Reis'ten geçer.

Okulumuzda ''Broaden your board games'' isimli bir etwinning projesi yürütüldü.Okulumuz ve Başiskele Anadolu lisesi kuruculuğunda yürütülen projeye Kocaelinden Kartepe Anadolu lisesi,Slovakya, İspanya ve Romanya'dan birer lise de ortak olmuştur.Konu olarak İngilizce eğitiminde konuşabilme yetisinin geliştirilmesini hedefleyen bu projede ders içinde müfredata entegre edilmiş online İngilizce oyunlar tasarlanmaktadır.Proje okulumuz İngilizce öğretmeni Özge Yükselir, okulumuz  öğrencileri Abdullah Kavaz (9 F),Mert Ali Çakır(9 F),Şehrinaz Akbudak(F),Evin Çınarlı(9 F),Buket Ocak(10 D),Kayra Doğukan Küçük(9F)  diğer okulların İngilizce öğretmenleri ve öğrencileri ile  yürütüldü,Proje Mayıs ayında tamamlanmıştır.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sorumluluk sınav takvimi ektedir. Sorumluluk sınavlarımız 07 Eylül 2021 Salı günü başlayacak olup 10 Eylül 2021 Cuma günü bitecektir. Sorumluluk sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-öğretim yılı 6 Eylül 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitimle başlayacak.Ögrencilerimiz okula pandemi kurallarına uyarak ve okulumuzun belirlemiş olduğu kılık kıyafet ile geleceklerdir.Okul kıyafetlerini Körfez Ağadere Caddesindeki mağazalardan alabilirsiniz.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL KIYAFETLERİMİZ

Sınav programı-4

Sınav programı-3

Sınav programı-2

Sınav programı-1

2020-2021 ders programı

Ağu

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURS PROGRAMI EKTEKİ SAATLERDE YAPILACAKTIR.