KOCAELİ / KÖRFEZ - Oruç Reis Anadolu Lisesi

Nis

Değerli velilerimiz "Okul Randevu Sistemimiz" aktif olarak çalışır duruma getirilmistır. İdareci ve öğretmenlerimizden randevu alarak okula gelebilirsiniz.

Tem

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE Sevgili 9.Sınıf öğrencilerimiz; okulumuz, fiziki olanakları, eksiksiz ve nitelikli öğretmen kadrosuyla güven ve huzurla eğitim alabileceğiniz Kocaeli ilimizin ilk açılan Anadolu Liselerinden biridir. Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında İgsaş Ortaokulunda sabahçı olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. 9.sınıfta okulumuzda eğitim görmeye başlayacak öğrencilerimizin kayıtları, oryantasyon eğitimi, seçmeli ders seçimi ve okul tanıtımı için 06 EYLÜL 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da İgsaş Ortaokulunda toplantı yapılacaktır. Toplantıya tüm 9. sınıf veli ve öğrencilerimizin katılması rica olunur. Yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü tüm imkânlarımızla eğitim öğretime hazır bir biçimde öğrencilerimizi bekliyor olacağız. Öğrencilerimiz okulumuzun belirlemiş olduğu kılık kıyafet ile okula geleceklerdir. Okul kıyafetlerini Körfez Ağadere Caddesindeki mağazalardan tedarik edebilirsiniz.

Tem

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE Sevgili 9.Sınıf öğrencilerimiz; okulumuz, fiziki olanakları, eksiksiz ve nitelikli öğretmen kadrosuyla güven ve huzurla eğitim alabileceğiniz Kocaeli ilimizin ilk açılan Anadolu Liselerinden biridir. Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında İgsaş Ortaokulunda sabahçı olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacaktır. 9.sınıfta okulumuzda eğitim görmeye başlayacak öğrencilerimizin kayıtları, oryantasyon eğitimi, seçmeli ders seçimi ve okul tanıtımı için 06 EYLÜL 2022 Salı günü saat 10.00'da İgsaş Ortaokulunda toplantı yapılacaktır. Toplantıya tüm 9. sınıf veli ve öğrencilerimizin katılması rica olunur. Yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm imkânlarımızla eğitim öğretime hazır bir biçimde öğrencilerimizi bekliyor olacağız. Öğrencilerimiz okulumuzun belirlemiş olduğu kılık kıyafet ile okula geleceklerdir. Okul kıyafetlerini Körfez Ağadere Caddesindeki mağazalardan tedarik edebilirsiniz.

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Nis

Afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ve bütünleşik afet yönetimi anlayışıyla; afet öncesi,

sırası ve sonrasına ilişkin bilgi ve becerileri kazandırma, tutum ve davranışları değiştirme toplumda

önlem alma kültürünü geliştirmek üzere 2021 yılı ''Afet Eğitim Yılı'' ilan edilmiştir.