T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KÖRFEZ - Oruç Reis Anadolu Lisesi

Haberler

Nis

Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

 

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun...

Mrt

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE GÖNÜLLÜ BAĞIŞ YAPMAK İSTEYEN VELİLERİMİZ İÇİN İBANIMIZ:

HESAP SAHİBİ: ORUÇ REİS ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AİLE BİRLİĞİ

İBAN:TR720001000809854130905001

Mrt

2023 – 2024 Eğitim – Öğretim Yılı 2. Dönem Genel Veli Toplantısı 17 MART 2024 Pazar günü saat 13.00’te okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya katılmanız rica olunur.

Mrt

Kocaeli Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Okulumuz 11-A sınıfından Sümeyra Şimşek 55 kiloda Türkiye ikincisi olmuştur. Ögrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Hayallerinizin yolu Oruç Reis'ten geçer...

Mrt

MEB AKUB Ekip Üyeler  Öğretmen ve Afet Kulübü  öğrencilerimize "Afete hazırlık ve afet farkındalık semineri verilmiştir. "

Şbt

1. Ve 2. Ortak Sınav Takvimine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. 

Şbt

Şbt

Yenilenmiş ve depreme dayanıklı hale getirilmiş okulumuzu ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerimizle  görüşen okulumuz hakkında bilgi alıp ihtiyaçlarımızı soran çok değerli Sayın İl Milli Eğitim  Müdürümüz Ömer AKMANŞEN’e,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sergülen KURT’a ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Murat ŞENDOĞAN’a ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Şbt

Sorumluk sınavları programı ekte mevcuttu.

Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI

 

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.  

Ock

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Ara

Yeni Türkiye'yi ve Güçlü Türkiye'yi, geleceğe taşıyacak olan gençlerimizle #GençlikBuluşmaları programımız sayesinde bir araya geldik. 

 

Güzel ve hoş sohbetleri için Körfez Belediye Başkanı Sayın Şener Söğüt'e teşekkür ederiz.

 

Ara

HEDEFİMİZ; AHLAKî VE AKADEMİK OLARAK BAŞARILI NESİLLER YETİŞTİREREK ONLARI TOPLUMA HEDİYE ETMEKTİR!
Eğitimci-Yazar değerli  Hayrettin KARAÜZÜM hocamız günümüzün en büyük sorunlarından biri olan ebeveyn- ergen ilişkileri konusunda 13.12.2023 tarihinde saat 10.00’’da okulumuz konferans salonunda velilerimize  yönelik bir söyleşi gerçekleştirecektir;tüm velilerimiz ve eğitimci arkadaşlarımız davetlidir.
Hayallerinizin yolu Oruç Reis'ten geçer...